Keli žodžiai apie mus



    Dažnai girdime posakį: ,, NAMAI TEN, KUR ŠIRDIS", todėl į namus sugrįžti turėtų būti gera. Namai yra kiekvieno iš mūsų asmeninė erdvė, ir kaip juos puošti, turime nuspręsti patys.Vieni renkasi modernų ir šiuolaikinį interjerą, kiti, visgi, modernumą bando sujungti su antikvarinėmis detalėmis. Vieno teisingo varianto šiame procese tiesiog nėra, nes mes visi esame skirtingi, unikalūs, su savomis idėjomis, svajonėmis, norais ir požiūriu, todėl kaip dekoruoti namus yra  kiekvieno iš mūsų sprendimas.

 


 

   Kai labiausiai nesitiki, gyvenimas Tau ištiesia ranką. Taip nutiko ir mums, kadangi atsiradome tinkamoje vietoje ir tinkamu laiku. O istorija yra labai paprasta, nes nusipirkome seną trobelę gamtos apsupty, tačiau pinigų remontui pritrūkome. Atidžiai nagrinėdamos kiekvieną namo kertelę suradome puikių, tačiau senų medinių baldų ir įvairių interjero detalių. Pasiraitojusios rankoves pradėjome ilgą, tačiau malonų procesą ir ėmėme restauruoti viską, ką suradome troboje.Vieni daiktai reikalavo daugiau pastangų, kiti mažiau, tačiau apibendrinant, name sukūrėme nuostabią vintažo erdvę, kurioje semiamės idėjų sekantiems darbams.  



 

    Nors  pradžia buvo sudėtinga ir pilna netikėtumų, nes seni mediniai baldai dažnai yra ,,kaprizingi" naujinimo procedūroms, tačiau tai tapo mūsų hobiu ir pragyvenimo šaltiniu. Restauravimo darbų mokėmės iš geriausių Lietuvos meistrų, sėmėmės išminties iš knygų, daug praktikavomės ir sukaupėme nemenką žinių bagažą, kuris mums leidžia drąsiai teigti, jog antikvarinius baldus galite patikėti mums be menkiausios baimės. 

   Ir jei Tu, mielas žmogau, pasiekei šio straipsnio pabaigą, siūlome Tau susisiekti su mumis ir patikėti mums indaują, stalą, kėdę, komodą, minkštus baldus bei spintą, viską, kas Tau yra brangu ir kas reikalauja mūsų dėmesio, o mes pasistengsime padėti. 





Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Kaip atskirti antikvarinį baldą nuo klastotės?

Restauratoriaus pradžiamokslis